header_gr

Μαθήματα Επιλογής & Διπλωματική Εργασία

Εκτύπωση
PDF

Θα χρειαστεί να κάνετε την πρώτη σας επιλογή από τα μαθήματα επιλογής στο Β’ εξάμηνο των σπουδών σας (κατά τη διάρκεια των σπουδών του Α’ Έτους). Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σας σπουδών θα επιλέξετε μέχρι πέντε (5) μαθήματα επιλογής συνολικά.
Βεβαιωθείτε ότι θα παρακολουθήσετε εγκαίρως τα μαθήματα εκείνα που είναι ‘υποχρεωτικά’ για την Κατεύθυνση που στοχεύετε να ακολουθήσετε ή εκείνα που είναι ‘υποχρεωτικά’ για την εκπόνηση Διπλωματικής Εργασίας. Μη ξεχνάτε ότι ορισμένα μαθήματα επιλογής είναι πολύ δημοφιλή οπότε πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά τις επιλογές σας και να τις κάνετε έγκαιρα για να μην απογοητευτείτε.

Στους ακόλουθους πίνακες, μία ώρα διδασκαλίας στα πρακτικά μαθήματα είναι ίση με 90΄ ενώ στα αντίστοιχα θεωρητικά είναι ίση με 45΄
Χειμερινό εξάμηνο
Κωδικός - Μάθημα
 
Εαρινό εξάμηνο
Κωδικός - Μάθημα
 
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Η εκπόνηση ή όχι της Διπλωματικής Εργασίας γίνεται κατ’ επιλογή. Επίσης, κάθε φοιτητής-τρια μπορεί να επιλέξει το θέμα της εργασίας του-της. Η εργασία πρέπει να είναι είτε ερευνητική είτε εργασία μετα-ανάλυσης; δε μπορεί να είναι μια απλή ανασκόπηση της βιβλιογραφίας. Οι φοιτητές-τριες θα πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να προσεγγίσουν ένα μέλος του διδακτικού προσωπικού το οποίο, εφόσον δεχθεί τη συνεργασία, θα επιβλέψει την εκπόνηση της διπλωματικής τους εργασίας.

Διπλωματική εργασία: μονάδες ECTS 8
Μαθήματα υποχρεωτικά για τη διπλωματική εργασία: H/Y SPSS (ΜΕ0051) και Διπλωματική εργασία (Έρευνα και συγγραφή) (ΜΕ9900), τα οποία προσφέρονται και στα δυο εξάμηνα σπουδών. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στον πίνακα με τα Μαθήματα Επιλογής.

 

ütüleme epilasyon