header_en

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΧΕΙΜ. ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019-2020

Print
PDF
There are no translations available.

ΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΑΦΟΡΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ Β', Γ' ,Δ' ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΊΩ

 Ενημερώνονται οι φοιτητές/τριες του Τμήματος, ότι η διαδικασία για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθήματων κατευθύνσεων κλπ, θα λειτουργεί από την 25-9-2019 για το χειμερινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Για τα μαθήματα που απαιτούνται παρουσίες, οι φοιτητές/τριες οφείλουν να τα δηλώσουν μέχρι την 10/10/2019 .

  • Οι φοιτητές του Β' έτους (3ο εξαμήνου ) πρέπει εκτός από τα τρία υποχρεωτικά μαθήματα, ένα μάθημα επιλογής να δηλώσουν και τα πέντε ετήσια μαθήματα στο 3ο Χειμερινό εξάμηνο ανεξάρτητα αν θα τα διδαχθούν στο Εαρινό Εξάμηνο ή Χειμερινό Εξάμηνο (Σύνολο μαθημάτων : εννέα)
  • Οι φοιτητές/τριες του Γ έτους (5ο εξαμήνου) οφείλουν πρώτα να δηλώσουν κατεύθυνση και μετά να δηλώσουν τα μαθήματα της κατεύθυνσης που θα επιλέξουν. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ να έχουν επιτύχει στα 10 από τα 16 προαπαιτούμενα μαθήματα των ετών Α και Β. (Συμπεριλαμβάνεται και η επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019).
  • Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες οφείλουν να δηλώσουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν καθώς και τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2019-2020.
  • Όσοι/ες φοιτητές/τριες δεν θα δηλώσουν τα μαθήματα, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων αυτών και επιπρόσθετα δεν θα δικαιούνται να πάρουν τα αντίστοιχα συγγράμματα.
  • Οι φοιτητές/τριες που βρίσκονται χρονολογικά στο πτυχίο, οφείλουν να δηλώνουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020. Για τα μαθήματα του εαρινού εξαμήνου του ακαδ. έτους 2019-2020, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Για δηλώσεις μαθήματων ισχύουν τα παρακάτω όρια:

  • Β & Γ έτος Δήλωση έως 50 (30 ECTS για το εξάμηνο που φοιτούν & 20 ECTS από προηγούμενα εξάμηνα)
  • Δ έτος Χωρίς όριο
  • πτυχίο Χωρίς όριο

 

ΤΡΙΚΑΛΑ, 25-9-2019
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ütüleme epilasyon