header_en

Μήνυμα του Προέδρου του Τμήματος Καθηγητή Κου Κουτεντάκη Ιωάννη για την ορκωμοσία της 25ης Ιουλίου

Print
PDF
There are no translations available.

Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι,
Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε, η επικείμενη τελετή ορκωμοσίας στην οποία θα συμμετάσχετε θα γίνει στο Αμφιθέατρο του ΤΕΦΑΑ, το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά.
Η κατασκευή του εν λόγω εμβληματικού κτηρίου άρχισε και ολοκληρώθηκε κατά την διάρκεια της κρίσης με την προσπάθεια πολλών και με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου, δηλαδή των γονέων σας.
Συνεπώς, αυτό το κόσμημα (όπως θα δείτε) ανήκει σε ΟΛΟΥΣ & ΟΛΕΣ και πρέπει να προστατευθεί για τις επόμενες γενιές. Επιπλέον, θα παραβρίσκονται παιδιά, ηλικιωμένοι και γυναίκες σε ενδιαφέρουσα που επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε.
Άρα, ντουντούκες, χαρτοπόλεμος, τσιγάρα, κλπ, απαγορεύονται. Τόσο μέσα στο κτήριο, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο για την τάξη, την καθαριότητα και το πράσινο του οποίου είμαστε υπερήφανοι. Επιτρέπονται μόνο τα πολλά χειροκροτήματα για κάθε έναν και κάθε μία από εσάς.
Σε περίπτωση που κάποιοι επιμένουν να μετατρέψουν το νέο μας κτηρίου σε ποδοσφαιρική αρένα, τότε η διαδικασία θα σταματήσει και η αίθουσα θα εκκενωθεί.
Παρακαλώ πολύ να ενημερώσετε σχετικά γονείς, συγγενείς και φίλους σας.
Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι η τελετή ορκωμοσίας του Ιουλίου 2019 να είναι μία αξέχαστη ημέρα για σας και τους δικούς σας ανθρώπους.


Δρ Γιάννης Κουτεντάκης
Καθηγητής & Πρόεδρος ΤΕΦΑΑ

ütüleme epilasyon