header_en

Συνέχεια λειτουργίας υφιστάμενου και έναρξη λειτουργίας νέου Open eClass Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Print
PDF
There are no translations available.

Σας γνωρίζουμε ότι από Δευτέρα 26/8/2019 το προηγούμενο eclass του ΠΘ θα λειτουργεί πλέον από τη διεύθυνση: http://archive.eclass.uth.gr - παρακαλούμε μέχρι την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους χρησιμοποιείτε αυτή τη διεύθυνση για να κατεβάσετε υλικό, να ανεβάσετε αρχεία και γενικά για οποιαδήποτε χρήση του συστήματος κάνατε μέχρι σήμερα

Παράλληλα σας ενημερώνουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία το νέο ενοποιημένο σύστημα ηλεκτρονικής μάθησης Open eClass του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την ιστοσελίδα: https://eclass.uth.gr στην οποία πλοηγείστε αυτόματα αν πληκτρολογείσετε το προηγούμενο URL http://eclass.uth.gr (δηλ. http αντί για https).

Το νέο eclass περιλαμβάνει όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα των Τμημάτων του ΠΘ που θα λειτουργήσουν από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 (http://www.uth.gr/academics/schools-departments), δηλ. μετά τη λήξη της εξεταστικής περιόδου του Σεπτεμβρίου. Μέχρι 27/8/2019 θα έχουν περαστεί οι τίτλοι όλων των μαθημάτων και οι αντίστοιχοι υπεύθυνοι διδάσκοντες, σύμφωνα με συνδυασμό στοιχείων της ηλεκτρονικής γραμματείας του ΠΘ, των συστημάτων eclass των πρώην ΤΕΙ, των προγραμμάτων σπουδών που ενέκρινε η Σύγκλητος για τα νέα Τμήματα και των ΦΕΚ ίδρυσης ορισμένων ΠΜΣ. Το νέο σύστημα (https://eclass.uth.gr) θα χρησιμοποιείται για όλο το ΠΘ από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και μετά. Μέχρι τότε θα περαστούν σταδιακά και όσα στοιχεία λείπουν ή χρειάζονται διόρθωση (π.χ. διδάσκοντες νέων Τμημάτων, αλλαγή διδάσκοντα σε μάθημα, αλλαγή τίτλου μαθήματος κλπ.). Η δυνατότητα εγγραφής χρηστών στο νέο σύστημα και οδηγίες, διευκρινήσεις κλπ. θα σταλούν και θα αναρτηθούν τη Δευτέρα 2/9/2019.

ütüleme epilasyon