header_en

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2019-2020

Print
PDF
There are no translations available.

Σχετικά με την εξεταστική περίοδο χειμερινού εξάμηνου 2019-2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Τμήμα μας, από 13-1-2020 έως 31-1-2020, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
• Η συμμετοχή των φοιτητών/τριών στις εξετάσεις γίνεται μόνο με την επίδειξη της Ακαδημαϊκής Ταυτότητας.
• Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, έχουν οι φοιτητές/τριες που έχουν δηλώσει τα εξεταζόμενα μαθήματα και έχουν συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παρουσιών.
• Οι φοιτητές/τριες έχουν υποχρέωση να βρίσκονται, έξω από την αίθουσα που εξετάζονται, 15 λεπτά πριν την έναρξη της εξέτασης και να εισέλθουν σε αυτή με την άδεια των επιτηρητών.
• Οι φοιτητές/τριες στο επί πτυχίω (που περάτωσαν την κανονική φοίτηση και βρίσκονται χρονολογικά στο 5 έτος σπουδών και άνω), έχουν το δικαίωμα να εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα που οφείλουν, ανεξάρτητα εάν αυτά διδάσκονται στο χειμερινό ή στο εαρινό εξάμηνο, εφόσον πληρούν τις δύο προϋποθέσεις, δεν οφείλουν παρουσίες και έχουν δηλώσει τα μαθήματα (όσοι έχουν αυτή την δυνατότητα).
• Εάν τα οφειλόμενα μαθήματα για τους επί πτυχίω φοιτητές/τριες, δεν είναι αναρτημένα στο πρόγραμμα των εξετάσεων, μπορούν να απευθύνονται στον Υπεύθυνο Καθηγητή.

Από τη Γραμματεία
8-1-2020

ütüleme epilasyon