header_gr

Ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος Υγεία και Άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς ΜΚ 0958 (Ροντογιάννη)

Εκτύπωση
PDF

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αξιότιμοι φοιτητές,

Οι παρελθόντων και επί πτυχίω φοιτητές που οφείλουν το μάθημα Υγεία και Άσκηση σε Ειδικούς Πληθυσμούς ΜΚ 0958 (Ροντογιάννη) προσκαλούνται στην εξέταση του στις 24 Ιανουαρίου 2014 στην αίθουσα 1, στις 9 το πρωί .

[παράλληλα θα διεξάγεται και η εξέταση άλλου μαθήματος του ΜΚ1118 Άσκηση σε Κλινικούς Πληθυσμούς, που είναι ένα νέο μάθημα του Γ’ έτους που δεν σας αφορά – να θυμάστε τον δικό σας κωδικό ΜΚ0958 ώστε να προμηθευθείτε το σωστό έντυπο εξέτασης!]

Η ύλη στα μαθήματα του κου Ροντογιάννη παραμένει η ίδια. Ο τρόπος εξέτασης σε αυτά παραμένει ο ίδιος. Θα χρησιμοποιήσω την δεξαμενή ερωτήσεων του εκλιπόντος συναδέλφου - δηλαδή θα έχετε ερωτήματα όπως εκείνος σας τα έθετε.

Προσοχή: να φέρετε μαζί σας φοιτητική ταυτότητα ή πάσο ή αστυνομική ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο με την φωτογραφία σας. Δεν θα γίνετε δεκτοί στον χώρο εξέτασης χωρίς να έχετε στοιχεία ταυτοποίησής σας.

Επίσης,

Ελέγξτε παρακαλώ τις δηλώσεις σας για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις διότι δεν επιτρέπεται σε τεταρτοετείς να εξεταστούν σε μαθήματα παλαιοτέρων ετών εάν δεν τα έχουν δηλώσει. Οποιοδήποτε ερώτημα σας σχετικά με τις δηλώσεις να το απευθύνετε παρακαλώ στην γραμματεία.

Η συνυπεύθυνη του μαθήματος,

Χριστίνα Καρατζαφέρη

ütüleme epilasyon