header_gr

‘Εκπαιδευτική Εκδρομή και Πρακτική Άσκηση’ στο Χιονοδρομικό Κέντρο του BANSKO

Εκτύπωση
PDF

Μάθημα: Υπαίθριες Δραστηριότητες – Χιονοδρομία - Προγράμματα Άσκησης στη Φύση

Κατόπιν αίτησης του Αν. Καθηγητή κ Κουθούρη, η Γ.Σ. του Τμήματος έδωσε την έγκριση για τη διεξαγωγή ‘Εκπαιδευτικής Εκδρομής και Πρακτικής Άσκησης’ φοιτητών στο Χιονοδρομικό Κέντρο του BANSKO της Βουλγαρίας από τη Δευτέρα 8 έως την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 (ΚΕΝΗ εβδομάδα μετά την περίοδο των εξετάσεων Φεβρουαρίου)

Η μετάβαση θα γίνει με το λεωφορείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Οι 4 διανυκτερεύσεις θα γίνουν σε κεντρικό Ξενοδοχείο της πόλης του BANSKO, όπου οι συμμετέχοντες θα μείνουν όλοι μαζί και θα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΗ κράτηση δίδοντας προκαταβολή 50 Ευρώ έως τέλος Οκτωβρίου (δεν επιστρέφεται). Το κόστος της εκδρομής υπολογίζεται σε 250 Ευρώ περίπου το άτομο (4 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή, κάρτες λιφτ για 3 ημέρες, ενοικίαση εξοπλισμού)

Ο αριθμός των συμμετεχόντων φοιτητών θα είναι αυστηρά στα 20 (είκοσι) φοιτητές/τριες. Προηγούνται οι φοιτητές /τριες της Ειδικότητας και Επιλογών Χιονοδρομίας που θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη ειδικότητα. Για τους υπόλοιπους φοιτητές _εφ’ όσον δεν συμπληρωθεί ο παραπάνω αριθμός_ απαραίτητη είναι η γνώση και η εμπειρία στο σκι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου (αναφέρετε επίσης: ικανότητα στο ΣΚΙ & εάν θα επιλέξετε τη συγκεκριμένη ειδικότητα).

Τελική διά ζώσης συγκέντρωση την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, αίθουσα 1 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Κουθούρης Χάρης

ütüleme epilasyon