header_gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018-2019

Εκτύπωση
PDF

Αγαπητοί φοιτητές, σας επισημαίνουμε ότι η έναρξη του Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019 θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019.

Για τις δηλώσεις μαθημάτων ισχύουν τα εξής:

  • Ενημερώνονται  οι φοιτητές/τριες  του Τμήματος, ότι η διαδικασία για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθήματων Ειδικοτήτων κλπ,  θα λειτουργεί από την 05-02-2019 μέχρι την 18/02/2019για το εαρινό  εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.  
  • Όλοι/ες οι φοιτητές/τριες  οφείλουν να δηλώσουν τα μαθήματα που θα παρακολουθήσουν καθώς  και τα μαθήματα που οφείλουν από προηγούμενα  εαρινά εξάμηνα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
  • Οι φοιτητές/τριες  του Γ έτους (6ο εξαμήνου) οφείλουν να δηλώσουν Ειδικότητα  με την προϋπόθεση πρώτα να έχουν  δηλώσουν Κατεύθυνση( για να δηλώσουν κατεύθυνση πρέπει να έχουν επιτύχει στα 10 από  τα 16 προαπαιτούμενα  μαθήματα των ετών Α και Β)
  • Όσοι/ες φοιτητές/τριες  δεν θα δηλώσουν τα μαθήματα, δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων αυτών και επιπρόσθετα δεν θα δικαιούνται να πάρουν τα αντίστοιχα συγγράμματα. (Συμπεριλαμβάνεται και η επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου Ακαδημαϊκού έτους 2018-2019).
  • Οι φοιτητές/τριες  που βρίσκονται χρονολογικά στο πτυχίο, οφείλουν να δηλώνουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν για το εαρινό και χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
  • για  δηλώσεις μαθήματων  ισχύουν  τα παρακάτω  όρια:

            Α έτος                                   Δήλωση  έως    30  ECTS

            Β & Γ έτος                            Δήλωση  έως    50  (30 ECTS για το εξάμηνο που φοιτούν & 20 ECTS από προηγούμενα εξάμηνα)

            Δ έτος                                   Χωρίς  όριο     

            πτυχίο                                   Χωρίς  όριο                                                                                       

 

Από τη Γραμματεία

ütüleme epilasyon