header_gr

ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤ’ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2016 (3Ο έτος σπουδών)

Εκτύπωση
PDF

Η επίσημη δήλωση των ειδικοτήτων γίνεται με την έναρξη του εξαμήνου στις 15 Φεβρουαρίου 2016 στο σύστημα της Γραμματείας…

Μέχρι τότε οι φοιτητές/τριες του 3ου έτους πρέπει να δηλώσουν την ειδικότητα που επιθυμούν να ακολουθήσουν για το Στ’ εξάμηνο στέλνοντας e-mail από σήμερα μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2016, στους παρακάτω υπεύθυνους καθηγητές των ειδικοτήτων.

Οι φοιτητές μπορούν να επικοινωνήσουν ηλεκτρονικά ή διά ζώσης με τους καθηγητές, για θέματα της ειδικότητας (κανονισμός, υποχρεώσεις, προϋποθέσεις φοίτησης κλπ) ώστε να γνωρίζουν το πρόγραμμα σπουδών και να ξεκινήσουν άμεσα τα μαθήματα αποφεύγοντας απουσίες ή αλλαγές ειδικοτήτων.

Κάποιες ειδικότητες πιθανά να ορίσουν ανώτατο αριθμό φοιτητών που θα δεχθούν

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
1.ΑΣΚΗΣΗ & ΥΓΕΙΑ ΤΖΙΑΜΟΥΡΤΑΣ Αθανάσιος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
2. ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ/ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΥΣΤΕΛΙΟΣΑθανάσιοςΠΟΛΛΑΤΟΥ Ελιζάνα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
3. ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗ ΦΥΣΗ /ΥΠΑΙΘΡΙΕΣΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤ /ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΚΟΥΘΟΥΡΗΣ Χάρης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
4. ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΟΚΚΑΡΙΔΑΣ Δημήτρης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
5. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ Βασίλης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
6. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥΛΑΣ Δημήτριος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
7. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Αντώνης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
8. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ΔΗΜΑΣ Γιάννης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
9. ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΠΑΤΣΙΑΟΥΡΑΣ Αστέριος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
10.ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Ζήσης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ΤΡΙΚΑΛΑ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

ütüleme epilasyon