header_gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΚΡΕΜΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ 2031 (ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΤΙΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ Γ.Γ.Ο.

Εκτύπωση
PDF

Όσοι φοιτητές έχουν εκκρεμότητα με το συγκεκριμένο αντικείμενο του μαθήματος οφείλουν την ημέρα των εξετάσεων, όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα, να προσκομίσουν ένα βιντεοσκοπημένο πρόγραμμα – χορογραφία, αποθηκευμένο σε cdή σε στικάκι (σε πρόγραμμα που μπορεί να αναπαραχθεί σε υπολογιστή) σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κώδικα που αναφέρεται στο παρακάτωlink: http://cosmogym.gr/document/%CE%BA%CF%8E%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-2016/

Το πρόγραμμα θα έχει τουλάχιστον 6 συμμετέχοντες και υποχρεωτικά θα χρησιμοποιηθεί κάποιο όργανο. Θα είναι διάρκειας 1,5 λεπτών (περίπου 24 8/ρια) με μουσική, θέμα κ.λ.π.

Θα βιντεοσκοπηθεί και η διαδικασία της διδασκαλίας- εκμάθησης και σύνθεσης του προγράμματος καθώς και η τελική παρουσίαση. Η συνολική διάρκεια όμως του βίντεο θα πρέπει να μονταριστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην ξεπερνά τη μία ώρα.

Οι διδάσκουσες του μαθήματος
Ε. Πολλάτου- Αναπλ. Καθηγήτρια
Κ. Καραδήμου- Ε.Ε.Π.

ütüleme epilasyon