header_gr

Ερευνητικές Συναντήσεις

Εκτύπωση
PDF

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Ευχαριστώ για την παρουσία όλων αυτών που τίμησαν την πρώτη, επιτυχημένη θα έλεγα, συνάντηση με την παρουσίαση του FAME lab. Δυστυχώς δεν είδα αρκετούς φοιτητές από τα 3 πρώτα τρία έτη, δηλαδή όσους θα ενδιαφερθούν του χρόνου για να κάνουν κάποια διπλωματική εργασία.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σε αυτές τις συναντήσεις:
1. Οι φοιτητές/ριες έχουν προτεραιότητα και υποβάλλουν ερωτήσεις σε χαλαρό κλίμα (δεν είναι μάθημα).
2. Αυτοί που κάνουν παρουσίαση είναι έτοιμοι ν' απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας. Τι ζητούν από ένα φοιτητή/ρια. Τι προσφέρουν σε αυτόν/ή. Ποια είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Ποιες οι δυνατότητες ανάπτυξης του φοιτητή/ριας. Ποιες γνώσεις πρέπει να έχει ο φοιτητής/ρια. Και πολλά άλλα. Ο Ανδρέας (Φλουρής) έδωσε πολλές πληροφορίες για το πως το FAME lab βλέπει τους φοιτητές όλων των βαθμίδων, τι ζητάει από αυτούς και τι τους προσφέρει.

Έτσι ήρθε η σειρά της επόμενης συνάντησης-παρουσίασης από την ομάδα της προπονητικής.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ 1, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9/5/2017 ΣΤΙΣ 13.15 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΔΥΝΑΜΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗΣ».

Τα εργαστήρια είναι εκεί που παράγεται η νέα γνώση στην αθλητική επιστήμη. Ελάτε να τα γνωρίσετε. Μπορεί και να σας αρέσει και να μας ξανάρθετε.

Ελπίζω να τα πούμε την Τρίτη.

Γιάννης Φατούρος

Ioannis G. Fatouros, Ph.D.
Associate Professor, Biochemistry of Exercise,
School of Physical Education & Sport Sciences,
University of Thessaly,
Karies, 42100, Trikala
Greece
Tel.: +30 24310 47055 (o), +30 24310 47055 (Lab), +30 24310 47018 (Lab)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

ütüleme epilasyon