header_gr

Κατάθεση δικαιολογητικών αιτούντων μετεγγραφή στο ΤΕΦΑΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Εκτύπωση
PDF

Οι φοιτητές που αιτήθηκαν τη μετεγγραφή τους στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στη Γραμματεία του Τμήματος στις Καρυές Τρικάλων, από την Δευτέρα 19/11/2018 έως την Τετάρτη 21/11/2018 και ώρες 9:00-14:00, τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την μετεγγραφή και επιπρόσθετα φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Στην περίπτωση που ο αιτών μετεγγραφή δεν έχει δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής τον ΑΦΜ ενός γονέα ή και των δύο, θα πρέπει να προσκομίσει τα επιπρόσθετα αποδεικτικά ανάλογα με το λόγο που έχει επικαλεσθεί για τη μη δήλωση Α.Φ.Μ. ως εξής:

''Ο ΓΟΝΕΑΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ Ή Ο/Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΘΑΝΩΝ'': Ληξιαρχική πράξη θανάτου του αποβιώσαντος.
''Ο ΓΟΝΕΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ'': Δικαστική απόφαση, με την οποία ο ένας γονέας έχει αποκτήσει την επιμέλεια του αιτούντος μετεγγραφή φοιτητή.
''ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΑΜΟΣ'': Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ο γάμος του αιτούντος μετεγγραφή φοιτητή, ο οποίος έχει δηλώσει το ΑΦΜ του συζύγου και όχι των γονέων/ κηδεμόνων.
''ΕΙΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΑΓΑΜΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ'': Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ότι ο αιτών είναι μη αναγνωρισμένο τέκνο άγαμης μητέρας.
''ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ/Η'': Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει το διαζύγιο του φοιτητή.
''ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΜΗ ΜΗΤΕΡΑ'': Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ότι συντρέχει η ιδιότητα της άγαμης μητέρας στο πρόσωπο της αιτούσης μετεγγραφή φοιτήτριας.
''Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'': Έγγραφο των αρχών της αλλοδαπής με επίσημη μετάφραση, από το οποίο να προκύπτει ότι ο γονέας, o ΑΦΜ του οποίου δεν δηλώθηκε έχει μόνιμη κατοικία στη χώρα αυτή.

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στις περιπτώσεις των μετεγγραφομένων εκτός ποσοτικού περιορισμού (αναπηρίες άνω του 67% πάσχοντες από ασθένειες κλπ) θα τους δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για την υποβολή του αντίστοιχου δικαιολογητικού (πιστοποιητικό ΚΕΠΑ ή βεβαίωση επταμελούς επιτροπής), εφόσον επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία και ενημερώσουν στο Τηλέφωνο 2431047003.

 

Τρίκαλα 14-11-2018

Από τη Γραμματεία

ütüleme epilasyon