header_gr

Εντυπωσιακή η Παρουσία του Τεφαα στον 4ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο ‘Καλαμπάκα – Τρίκαλα’

Εκτύπωση
PDF

Στην ιστορία πέρασε ο 4ος Ημιμαραθώνιος δρόμος  ‘Καλαμπάκα – Τρίκαλα’ που έγινε τη περασμένη Κυριακή 20-3-2011 και στον οποίο  πήραν μέρος πλέον των 700 ατόμων, αριθμός εκπληκτικός  για τα ελληνικά δεδομένα. Κατά γενική ομολογία ήταν μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία πιστώνεται στους διοργανωτές, ενώ η παρουσία του ΤΕΦΑΑ ήταν εντυπωσιακή τόσο εξωαγωνιστικά όσο και αγωνιστικά.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρικκαίων  έγιναν υπό τύπου στρογγυλής  τράπεζας ολιγόλεπτες ομιλίες σχετικές με την διατροφή του μαραθωνοδρόμου, την  απώλεια  υγρών και τους τραυματισμούς σε ανάλογες δραστηριότητες. Ομιλητές ήταν ο Δρ Τζιαμούρτας Αθανάσιος, Αναπληρωτής Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ, ο Δρ Πασχάλης Βασίλειος και ο Διδάσκων στο Τμήμα  Παππάς Αγγελος. Στην όλη διοργάνωση συνέβαλαν τα μέγιστα και οι Βουτσελάς Βασίλειος και Ζαλαβράς Αθανάσιος.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος και εδώ το Τμήμα μας είχε την τιμητική του αφού δύο φοιτητές μας ο Ιωάννου Λεωνίδας του 1ου έτους και ο Λυκιαρδόπουλος Σπύρος του  3ου έτους (ειδικότητα Κλασικός Αθλητισμός) εντυπωσίασαν. Ο μεν Ιωάννου ήρθε πρώτος στην κατηγορία του και έβδομος στην γενική κατάταξη συντρίβοντας την  ατομική του επίδοση κατά 5΄ πετυχαίνοντας   1 ώρα 14΄και 29΄΄ (παλιά του ήταν 1 ώρα 19΄ 30΄΄). Ο Λυκιαρδόπουλος πέτυχε και αυτός νέα επίδοση με 1 ώρα και 25΄.Και οι δύο αθλητές είναι πολύ νέοι στο επίπονο αυτό αγώνισμα Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιωάννου προπονείται με τον κ. Σούλα Δημήτριο Αναπληρωτή Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ.

ütüleme epilasyon