header_gr

Ανακοίνωση για Υποχρεωτική Εγγραφή σε Εξάμηνο

Εκτύπωση
PDF

Ενημερώνουμε όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4009/2-9-2011, θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως οι φοιτητές  να εγγράφονται στην αρχή κάθε εξαμήνου υποχρεωτικά, διότι η μη εγγραφή σε δυο συνεχόμενα εξάμηνα σημαίνει αυτοδίκαιη διαγραφή από την σχολή.

Για τον λόγο αυτό :

  1. Όσοι φοιτητές έχουν υποβάλλει δήλωση μαθημάτων θεωρούνται εγγεγραμμένοι στο εξάμηνο σπουδών.
  2. Όσοι φοιτητές δεν έχουν υποβάλλει δήλωση μαθημάτων, θα πρέπει να υποβάλλουν δήλωση εγγραφής στην γραμματεία του Τμήματος τους, συμπληρώνοντας το επισυναπτόμενο « Έντυπο εγγραφής σε εξάμηνο» και να το αποστείλουν είτε με e-mail,  είτε με ταχυδρομείο, είτε με fax κλπ. μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, στην γραμματεία του Τμήματος τους.

Υποσημείωση: Γνωρίζουμε σε όλους τους φοιτητές ότι:

  1. Από το επόμενο εξάμηνο σπουδών (εαρινό), οι δηλώσεις εγγραφής στο εξάμηνο θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και σε καθορισμένες ημερομηνίες από το κάθε Τμήμα μαζί με τις δηλώσεις μαθημάτων.
  2. Όσοι φοιτητές δεν έχουν ηλεκτρονικό λογαριασμό που δόθηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, να απευθυνθούν στις γραμματείες των Τμημάτων τους για την απόκτηση του μετά την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011, γιατί θα είναι απαραίτητος στην δήλωση εγγραφής.
  3. 3)    Οι φοιτητές που φεύγουν στο εξωτερικό με το  πρόγραμμα ERASMUS, πρέπει να κάνουν δήλωση εγγραφής σε εξάμηνο σπουδών στο Τμήμα τους και για το διάστημα που λείπουν.

Από την Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων

ütüleme epilasyon