header_gr

Εντυπωσιακή εκπροσώπηση του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Εκτύπωση
PDF

olympicΕντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ο  αποφοιτήσας από το ΤΕΦΑΑ του Π.Θ., Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.
Ο Αλ. Παπαμιχαήλ απεφοίτησε πριν από λίγο καιρό από το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων  κάνοντας την  ειδικότητα του Κλασικού Αθλητισμού.
Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ο Αλέξης συμμετείχε με εξαιρετική επιτυχία σε δυο επίπονα αγωνίσματα: στα 20.000μ βάδην και στα 50.000μ βάδην. Και στα δύο αυτά αγωνίσματα ο Παπαμιχαήλ κατέρριψε τα πανελλήνια ρεκόρ.
Πιο συγκεκριμένα στα 20.000μ βάδην ήταν 15ος με  1 ώρα 21΄12΄΄  ενώ στα 50.000μ βάδην ήταν  25ος  με  3  ώρες 49΄ 56΄΄ .
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της μετάδοσης των Ολυμπιακών Αγώνων και με αφορμή τις  επιτυχίες του Παπαμιχαήλ οι δημοσιογράφοι της  κρατικής τηλεόρασης που μετέδιδαν τους αγώνες  έκαναν εκτενή αναφορά με πολύ τιμητικά λόγια για το  ΤΕΦΑΑ Τρικάλων,  για την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται, για  τις πολύ  σπουδαίες  επιστημονικές επιτυχίες που έχει,  κυρίως σε διεθνές επίπεδο.
Το Τμήμα μας του εύχεται  υγεία, καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και  πολλές επιτυχίες  στα επίπονα αγωνίσματα  που ασχολείται.

ütüleme epilasyon