header_gr

Φοιτητής της χρονιάς για το ακαδημαϊκό έτος 2012 αναδείχθηκε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ του 4ου έτους

Εκτύπωση
PDF

Φοιτητής της χρονιάς για το ακαδημαϊκό έτος 2012 αναδείχθηκε ο  ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ του 4ου έτους

ARGYROPOULOS

Η επιλογή του, από τριμελή επιτροπή που εξέτασε όλες τις προτάσεις, έγινε με βάση τα κριτήρια που θέσπισε το Τμήμα μας και τα οποία συνοπτικά ήταν:

  • ο/η επιλεγόμενος-η φοιτητής-τρια να είναι του Δ΄ έτους και κατ' εξαίρεση του Γ΄ έτους,
  • να έχει κατοχυρώσει βαθμολογία στο σύνολο των μαθημάτων ή να οφείλει ένα έως δύο μαθήματα,
  • να συγκεντρώνει υψηλή βαθμολογία στα βασικά γνωστικά αντικείμενα της Επιστήμης Φ.Α. και Αθλητισμού,
  • να διακρίνεται για τις αθλητικές του-της επιδόσεις σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο, ή να έχει άλλη αποδεδειγμένα συστηματική ενασχόληση με την άσκηση και τον αθλητισμό,
  • να έχει διακριτό ρόλο στα φοιτητικά δρώμενα του Τμήματος, να ενδιαφέρεται για τη φοιτητική ζωή και να συναναστρέφεται με τους συμφοιτητές του-της,
  • να συμβάλει στις ερευνητικές δραστηριότητες του Τμήματος, εκδηλώνοντας έμπρακτο ενδιαφέρον για συνέχιση των σπουδών του-της σε ανώτερο επίπεδο,
  • και να διακρίνεται για το ήθος, τη σοβαρότητα και την ευγένειά του-της.

 

Ο Χρήστος Αργυρόπουλος έχει  κατοχυρώσει βαθμολογία για το σύνολο των μαθημάτων του πλην ενός. Οι βαθμοί του για την ειδικότητα του κλασικού αθλητισμού ήταν αντίστοιχα για τα 4 εξάμηνα 10,10,9 και 10.

Είναι αθλητής του Γ.Σ. Τρικάλων και το αγώνισμά του είναι τα 400μ. Το 2102 μετέχοντας με την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x400μ του Γ.Σ. Τρικάλων κατέλαβε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων με χρόνο 3΄20΄΄ και την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ανδρών – Γυναικών με χρόνο 3΄17΄΄.

Το 2010-2011 στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS πήγε στην Πορτογαλία για 2 εξάμηνα.

Στο πλαίσιο του ιδίου προγράμματος συνεργάζεται με τον υπεύθυνο του προγράμματος κ. Διγγελίδη σε ό,τι αφορά την εξοικείωση των νεοφερμένων φοιτητών από το εξωτερικό με την πόλη των Τρικάλων.

Πραγματοποιεί διπλωματική ερευνητική εργασία με τον κ. Σούλα σε συνεργασία με τον κ. Πατσιαούρα με θέμα σχετικό με την ‘Ηγετική συμπεριφορά του προπονητή’.

Ο επόμενος στόχος του είναι η εισαγωγή του στο Διατμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής» και ειδικότερα στην κατεύθυνση «Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης».

Το τμήμα συγχαίρει τον κο Αργυρόπουλο και του εύχεται καλή πρόοδο.

ütüleme epilasyon