header_gr

Θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στις εφαρμογές των ΤΠΕ στην εκπαίδευση και τη φυσική αγωγή

Εκτύπωση
PDF

Στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (http://www.pe.uth.gr/), το οποίο βρίσκεται στα Τρίκαλα, υπάρχει η δυνατότητα εκπόνησης διδακτορικής διατριβής στις εφαρμογές των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας (ΤΠΕ) στην εκπαίδευση και τη φυσική αγωγή.

Ενδεικτικά θέματα: α) ενσώματη μάθηση (embodiedlearning) εννοιών πληροφορικής με την αξιοποίηση εργαλείων ανίχνευσης κίνησης σώματος, β) σχεδίαση, ανάπτυξη και αξιολόγηση ηλεκτρονικών παιχνιδιών για την πρόσκτηση γνώσεων και τη βελτίωση συμπεριφορών σχετιζόμενων με την υγεία και την άσκηση, γ) δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές με στόχο την προαγωγή της υγείας και της άσκησης.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού διπλώματος (εσωτερικού ή εξωτερικού αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ). Το ένα από τα δύο πτυχία (προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό) θα πρέπει να εμπίπτει στο ευρύτερο πεδίο των ΤΠΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα στην κα. Μαρίνα Παπαστεργίου, Επίκουρο Καθηγήτρια, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. (τηλ: 24310-47028).

ütüleme epilasyon