header_gr

Σπουδές, Υποτροφίες, Εργασία στο Εξωτερικό

Εκτύπωση
PDF

Πρόσκληση σε Επιμορφωτική Ημερίδα:

Πρόγραμμα Ημερίδας                                   Αφίσα

Το ΚΕΣΥΠ Τρικάλων σε συνεργασία με την Δ/θμια Εκπαίδευση Τρικάλων, με τον ΟΑΕΔ, με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσ/κης με το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας, και με το Γραφείο Διαμεσολάβησης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας σας προσκαλεί  να παρακολουθήσετε τις εργασίες της ημερίδας με θέμα:

"Σπουδές – Υποτροφία –Εργασία στην Ευρώπη.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14-2-2013 και ώρα 12:00-14:00μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου, στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Το πρόγραμμα επισυνάπτεται

Η ημερίδα απευθύνεται :

  1. Σε καθηγητές που διδάσκουν ΣΕΠ στα Γυμνάσια, που παίρνουν μέρος σε προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, που είναι σύνδεσμοι επικοινωνίας με το ΚΕΣΥΠ Τρικάλων, που συμμετέχουν ή επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, σε καθηγητές Γαλλικών, Οικονομικών, Κοινωνιολογίας και σε καθηγητές οποιασδήποτε ειδικότητας.
  2. Σε μαθητές που συμμετέχουν σε προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας, που συμμετέχουν ή επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης, σε μαθητές που ενδιαφέρονται για σπουδές στη Γαλλία.
  3. Σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ που ενδιαφέρονται για έρευνα στην Ευρώπη και σε πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακά στη Γαλλία.
  4. Σε σπουδαστές και απόφοιτους ΙΕΚ
  5. Σε άνεργους που ενδιαφέρονται για εργασία στην Ευρώπη.

Την ημερίδα θα παρακολουθήσουν 5 μαθητές/τριες από κάθε ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, ΕΠΑΣ, οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως πολλαπλασιαστές της πληροφορίας στους υπόλοιπους μαθητές/τριες των σχολικών μονάδων.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συνδέσμους καθηγητές/τριες, τους συλλόγους διδασκόντων και τους μαθητές των σχολείων σας για τη συγκεκριμένη δράση και να αποστείλετε στο e-mail του ΚΕΣΥΠ τα ονοματεπώνυμα των 5 μαθητών/τριών, καθώς και των συνοδών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα μέχρι την Τρίτη 12-2-2013. Οι κ.κ. Διευθύντριες και Διευθυντές των σχολικών μονάδων να μεριμνήσουν για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών/τριών στο χώρο της εκδήλωσης. Οι μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα πρέπει να καταθέσουν στο Διευθυντή της σχολικής μονάδας ενυπόγραφες δηλώσεις των γονέων και κηδεμόνων τους, βάσει των οποίων φαίνεται ότι η συμμετοχή τους θα πραγματοποιηθεί με τη σύμφωνη γνώμη τους.

Η αφίσα να αναρτηθεί σε εμφανές σημείο των σχολικών μονάδων

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΣΥΠ Τρικάλων.

Ο Διευθυντής Δ. Ε. Τρικάλων

Θεόδωρος Τσέλιος

ütüleme epilasyon