header_gr

Now We Move 2013

Εκτύπωση
PDF

NowWeMove TEFAA

Η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας-άσκησης είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του σύγχρονου κόσμου. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, κάθε χρόνο στην Ευρώπη περισσότεροι από 1 εκατομμύριο άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους για λόγους που συνδέονται με την έλλειψη φυσικής δραστηριότητας-άσκησης.

Η καμπάνια NowWeMove στοχεύει σε 100 εκατομμύρια περισσότερους Ευρωπαίους φυσικά ενεργούς μέχρι το 2020. Το αποκορύφωμα της εκστρατείας είναι η Εβδομάδα Κίνησης (MOVEWeek) από τις 7 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2013, κατά τη διάρκεια της οποίας εκατομμύρια άτομα σε περισσότερες από τριάντα χώρες θα συμμετάσχουν σε δράσεις σχετικές με την άσκηση και την υγεία.

Η εκστρατεία πραγματοποιείται από το Διεθνή Οργανισμό για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό (ISCA), με σύμμαχο την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδηλατιστών (ECF) και χρηματοδότη την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στο πλαίσιο της πιο πάνω καμπάνιας (www.nowwemove.com) το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα το τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, υπηρετώντας έναν από τους βασικούς σκοπούς της λειτουργίας του που είναι να συμβάλλει στη συνειδητοποίηση από το λαό της σημασίας της άσκησης ως βασικού παράγοντα για τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής, ανέλαβε δράση με τίτλο ....ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ....

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα της δράσης  http://youtu.be/qUcNhAD6IGc

 

ütüleme epilasyon