header_gr

Συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Βeach Golf – πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Εκτύπωση
PDF

european beachgolf ProjectΤο τμήμα μας συμμετέχει στο «Beach Golf European project». Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος διοργανώνεται ένα εντατικό μάθημα διάρκειας 8 ημερών στην Pescara της Ιταλίας 7-14 Σεπτεμβρίου 2014, στο οποίο θα συμμετέχουν 3 φοιτητές μας. Το πρόγραμμα περιγράφεται αναλυτικά πιο κάτω. Καλύπτονται δίδακτρα και έξοδα διαμονής, διατροφής και εξοπλισμού αλλά όχι έξοδα μετακίνησης.

Καλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να στείλουν emailμε το οποίο να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το συγκεκριμένο εντατικό μάθημα, καθώς και επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους στην κα Βασιλική Ζήση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στον κ. Χάρη Κουθούρη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι 25/3/2013. Θα προτιμηθούν οι φοιτητές που μπορούν να ασχοληθούν μακροπρόθεσμα με το συγκεκριμένο άθλημα συμβάλλοντας τη διάδοσή του στην Ελλάδα και διατηρώντας συνεργασία με την Ομοσπονδία του BeachGolf.

Beach Golf European project deal with higher education and job placement for students from the European faculties of Sport.
The event will be held in Pescara (Italy) from 7 to September 14, 2014
The course will be based on high-related training activities and technical and management of the Golf.
It will be an 8-days Intensive Course.
Students from all over Europe will attend the course and lessons will concern about:
- Golf Practise (how to play Golf, and how to teach Golf, thanks to our methods;
This is especially for those who are unfamiliar with Golf)
- Sport Business Management, concerning with Golf activities
(how to manage Golf courses, how to develop BGSA’s project around Europe, with the aim of Job Placement related to our International Association)

BGSA, thanks to EU funding, will cover all the costs about:
- enrollment to the course (originally worth 1000 €)
- accommodation in hotel 8 nigths
- meals
- technical equipment

ütüleme epilasyon