header_gr

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ που διοργανώνει το τμήμα μας

Εκτύπωση
PDF

 

agapiΑγαπητά μέλη της κοινότητας της ΣΕΦΑΑ,

προσκαλείσθε να συνεισφέρετε στην ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ που διοργανώνει το τμήμα μας.

Δεχόμαστε,
Τρόφιμα (που δεν χρειάζονται ψυγείο πχ μακαρόνια, ρύζι, κονσέρβες, ζάχαρη, αλεύρι, κλπ)

Επίσης,
Ρούχα (καθαρά και διπλωμένα, με επισήμανση μεγέθους)
Παπούτσια (καθαρά με επισήμανση μεγέθους, ιδιαίτερα παιδικά)
Άλλα είδη (παιχνίδια σε καλή κατάσταση, καθαρά τετράδια, μπογιές, κλπ)

Η συλλογή θα πραγματοποιείται κατά το τριήμερο από Τρίτη 9 έως και Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως και στις 2 το μεσημέρι.

Θα έχουμε 2 σημεία συλλογής. Ένα στην γραμματεία του τμήματος και ένα στο εργαστήριο ΚΕΑΦΑ (χώρος εμβιομηχανικής). Για τυχόν ερωτήσεις θα μπορείτε να απευθύνεστε στα μέλη της γραμματείας (κα Θωμά και συνεργάτες) και στους ερευνητές του εργαστηρίου (κες Μήτρου και Πουλιανίτη). Την συλλογή και καταγραφή των ειδών θα συντονίσει ο διδάσκων κος Γ. Θεοφιλίδης.

Ελπίζουμε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε για να μοιραστείτε μαζί μας την χαρά της προσφοράς.

Χριστίνα Καρατζαφέρη


ΥΓ Εάν κάποιος επιθυμεί να προσφέρει νωπά τρόφιμα (πχ φρούτα ή νωπό κρέας ή γάλα) ή χύμα προϊόντα μεγάλης ποσότητας (πχ ένα σακί αλεύρι) ή κάποιο άλλο μεγάλο αντικείμενο να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να του υποδείξουμε που μπορεί να το μεταφέρει - τέτοια είδη δεν μπορούμε να τα παραλάβουμε στο τμήμα.

Τα τρόφιμα και αντικείμενα θα προσφερθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο ο Ελεήμων Σαμαρείτης που στηρίζει πολλές φτωχές οικογένειες, αρρώστους, ηλικιωμένους και αστέγους της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων από το 1930 και την ενορία του Γενεσίου (στο Γενέσι, ένα ορεινό χωριό με μεγάλες ανάγκες).

 

 

ütüleme epilasyon