header_gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΦΑΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 'ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ'

Εκτύπωση
PDF

"H ΣΕΦΑΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» που στεγάζεται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - ΕΛΠΙΔΑ», διοργανώνει εκδήλωση Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, την Παρασκευή 15 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα 1 της ΣΕΦΑΑ.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο κος. Γραφάκος, Αν. Καθηγητής Παιδιατρικής Αιματολογίας, τ. Διευθυντής Μονάδος Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Γ.Ν.Π. Αθηνών «Η Αγία Σοφία» και Επιστημονικός Διευθυντής της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου. Οι ομιλίες θα έχουν τίτλο: 1) Η Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών/Αιμοποιητικών Κυττάρων 2) Η σημασία της Εθελοντικής Προσφοράς Μυελού των Οστών.

Η ίδρυση της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών ως πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», έχει ως σκοπό την αύξηση του αριθμού των δοτών στην Ελλάδα, έτσι ώστε να καλύπτονται άμεσα οι ανάγκες των ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Στα πλαίσια της πολύ σημαντικής αυτής εκδήλωσης, θα παρίσταται ομάδα του Συλλόγου έτσι ώστε μετά τις ομιλίες όσοι παρευρισκόμενοι το επιθυμούν να μπορούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες συμπληρώνοντας αίτηση, με την ομάδα του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ» να συλλέγει το στοματικό επίχρισμα".

ütüleme epilasyon