header_gr

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΤΕΦΑΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-2017

Εκτύπωση
PDF

Οι φοιτητές που αιτήθηκαν τη μετεγγραφή τους στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο στη Γραμματεία του Τμήματος στις Καρυές Τρικάλων, από την Δευτέρα 14/11/2016 έως την Παρασκευή 18/11/2016 και ώρες 9:00-13:00, (εξαιρείται η Πέμπτη 17/11/2016) , τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την μετεγγραφή και επιπρόσθετα φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Στην περίπτωση που ο μετεγγραφόμενος δεν έχει δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής τον ΑΦΜ ενός γονέα ή και των δύο, θα πρέπει επιπλέον να προσκομίσει νομότυπα αποδεικτικά για τους λόγους που δεν έχουν δηλωθεί :

‘’Ο ΓΟΝΕΑΣ/ΚΗΔΕΜΟΝΑΣ Ή Ο/Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΠΟΘΑΝΩΝ’’: Ληξιαρχική πράξη θανάτου του αποβιώσαντος.

‘’Ο ΓΟΝΕΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ’’: Δικαστική απόφαση, με την οποία ο ένας γονέας έχει αποκτήσει την επιμέλεια του αιτούντος μετεγγραφή φοιτητή, ο οποίος κατά το φορολογικό έτος 2015 ήταν ανήλικος.

‘’ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΑΜΟΣ’’: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ο γάμος του αιτούντος μετεγγραφή φοιτητή, ο οποίος έχει δηλώσει το ΑΦΜ του συζύγου και όχι των γονέων/ κηδεμόνων.

‘’ΕΙΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΑΓΑΜΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ’’: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ότι ο αιτών είναι μη αναγνωρισμένο τέκνο άγαμης μητέρας.

‘’ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ/Η’’: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει το διαζύγιο του φοιτητή.

‘’ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΜΗ ΜΗΤΕΡΑ’’: Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει ότι συντρέχει η ιδιότητα της άγαμης μητέρας στο πρόσωπο της αιτούσης μετεγγραφή φοιτήτριας.

‘’Ο ΓΟΝΕΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ’’: Έγγραφο των αρχών της αλλοδαπής με επίσημη μετάφραση, από το οποίο να προκύπτει ότι ο γονέας, o ΑΦΜ του οποίου δεν δηλώθηκε έχει μόνιμη κατοικία στη χώρα αυτή.

Τρίκαλα 11-11-2016
 Από τη Γραμματεία  

ütüleme epilasyon