header_gr

ΕΛΚΕ ΠΘ - 5417 - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εκτύπωση
PDF

Σας ενημερώνουμε  ότι η «συμπληρωματική» Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τους Νέους/ες Διδάκτορες στο πλαίσιο της πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού» αναρτήθηκε σήμερα και μπορείτε να την δείτε εδώ

Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να καταθέσουν  ή να αποστείλουν ταχυδρομικώς το φάκελο υποψηφιότητάς τους, το αργότερο έως και τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 στις διευθύνσεις των Τμημάτων.

Επίσης, η επιλογή των υποψηφίων της παραπάνω πρόσκλησης θα γίνει από τις Συνελεύσεις των Τμημάτων σας και τα αποτελέσματα της διαδικασίας θα εγκριθούν – επικυρωθούν σε Συνεδρίαση της Επιτροπής Ερευνών.

Καταληκτικά θα καταρτιστεί πίνακας κατάταξης των υποψηφίων. Ο/Η υποψήφιος/α με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα είναι εκείνος/η που θα επιλεγεί. Σε περίπτωση κωλύματος αυτού/ης δίνεται η δυνατότητα επιλογής των επομένων υποψηφίων, ως την εξάντληση της σειράς κατάταξης. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και όλες οι αποφάσεις των Συνελεύσεών σας για την επιλογή των Διδακτόρων θα πρέπει να έχουν σταλεί στην Επιτροπή Ερευνών, υπόψη του Γιώργου Βαλκαμελή ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ),  έως την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018.

ütüleme epilasyon